holistische Mama KRACHT & RELAX sessies
midden in de natuur of bij je thuis

VRIJHEID ~ dat is het uiteindelijke doel van alles wat ik doe. Zorgen dat jij los komt van alles wat je tegenhoud in het leven. Belemmerende overtuigingen, gedragspatronen, zelfopgelegde grenzen waardoor je niet voluit kan zijn wie je werkelijk bent. Samen gaan we op een zoektocht naar de blokkades die je weerhouden om stappen nemen naar jouw volledige potentieel. Want je verdient zo veel meer! Je verdient jezelf vrij te kunnen uiten, vrij te voelen wat er speelt, vrij je eigen stem te laten horen en je vrij te bewegen door de verschillende fases van jouw leven.

Kom in contact met jouw MamaKracht in iedere fase van je leven: 
~ kinderwens ~ zwangerschap/geboorte ~ moederschap ~


jouw KRACHT moment...


De rollercoaster aan gevoelens en emoties, ook bekend als, het (nieuwe) moederschap...

 

In je hoofd had je het zo mooi bedacht. Het zag er zo perfect en simpel uit bij die andere moeder. Maar het is niet voor watjes! Mama zijn is prachtig maar heel vaak gewoon ook gewoon hard werken, balanceren, alles geven, jezelf verliezen en weer proberen terug te vinden... En dat alles in een poging te voldoen aan de strenge criteria die je aan jezelf stelt... Hoe doen andere moeders dit?!

Door even samen stil te staan, adem te halen en in rust op een rijtje te zetten hoe de situatie in elkaar zit, komt er meer rust, begrip en liefde naar die fantastische vrouw. JIJ! Die vrouw die vaak veel te hard haar best doet om het iedereen naar de zin te maken. Maar laten we eerst jouw emmertje eens vullen, vullen tot de rand. Zodat al jouw liefde en aandacht kan overstromen naar al die andere grote liefdes om je heen. 

 Zo gewenst en zo veel dromen... anders dan gehoopt.

 

Ondersteuning in verlies is zo ontzettend waardevol. Of het nu gaat om verlies van de zó gewenste bevalling (die helemaal anders liep), verlies van een toekomstbeeld wanneer blijkt dat je kindje extra uitdagingen heeft of verlies van een zo ontzettend gewenst kindje...

Dat een verlies doorleven veel werk is en veel energie kost, daar staan de meeste mensen niet bij stil (of maar heel even) maar jij voelt dit als geen ander, continu. Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen en dat ik graag een stukje met je mee loop in deze periode van je leven. 


Samen gaan we kijken waar jouw behoefte liggen en hoe ik voor jou van waarde kan zijn met verschillende holistische methoden of simpelweg als luisterend oor voor jouw verhaal.  boshuis sessie

Midden in de natuur vindt je de rust van het mijn praktijk midden in het bos. Even helemaal uit je dagelijkse sleur met volle aandacht voor jou. 

massage of coaching sessie € 75,-

Reiki behandeling € 65,-

@ home sessie

Blijf je liever in je eigen huis? Dan kom ik naar je toe en kijken we samen wat jij nodig hebt om je vrijer te voelen en  je authentieke zelf te kunnen zijn. 

massage of coaching sessie € 99,-

Reiki behandeling € 89,-

* bovenstaande prijs is incl. reiskosten in een straal van 25 km. vanaf Bosschenhoofd. Woon je verder weg? Dan bekijk ik graag samen de mogelijkheden.Ervaringen van andere mama's


Wil je annuleren? : Is je bevalling begonnen? Dan mag je uiteraard kosteloos afbellen. Wil je om een andere reden annuleren? Dan heel graag tijdig afbellen (24 uur van te voren) anders ben ik helaas genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

MamaKRACHT
Holistisch therapeut - zwangerschapscursus
Michelle Heijdelberger

 

POSTADRES: 

Pastoor van Breugelstraat 146

4744 AG Bosschenhoofd 

CONTACT 

info@mamakracht-doula.nl

06-33742950