holistische MamaKracht sessies
midden in de natuur of bij je thuis


KINDERWENS: Heel bewust een kindje ontvangen...

 

Voel je de wens om zwanger te worden maar wil je zorgen dat je écht klaar bent om heel bewust een kindje in je buik te laten groeien? Dan kan het fijn zijn om te kijken of er nog patronen, overtuigingen of angsten bij jou spelen die je niet wil doorgeven aan je kindje. 

Onze kindjes ontstaan uit één cel met DNA van beide ouders. Deze cellen bevatten naast DNA materiaal ook onze ervaringen, emoties en (familie)patronen die we op celniveau hebben opgeslagen. 

Samen gaan we kijken naar jouw patronen en overtuigingen die voor jou niet (meer) werken en gaan deze bewust erkennen, doorvoelen, helen en transformeren naar een versie die jou wel dient. Een versie van jezelf die je met liefde door wil geven aan je kindje. 

 Zo gewenst en zo veel dromen... anders dan gehoopt.

 

Ondersteuning in verlies is zo ontzettend waardevol. Of het nu gaat om verlies van de zó gewenste bevalling (die helemaal anders liep), verlies van een toekomstbeeld wanneer blijkt dat je kindje extra uitdagingen heeft of verlies van een zo ontzettend gewenst kindje...

Dat een verlies doorleven veel werk is en veel energie kost, daar staan de meeste mensen niet bij stil (of maar heel even) maar jij voelt dit als geen ander, continu. Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen en dat ik graag een stukje met je mee loop in deze periode van je leven. 


Samen gaan we kijken waar jouw behoefte liggen en hoe ik voor jou van waarde kan zijn met verschillende holistische methoden of simpelweg als luisterend oor voor jouw verhaal.  boshuis sessie

Midden in de natuur vindt je de rust van het mijn praktijk midden in het bos. Even helemaal uit je dagelijkse sleur met volle aandacht voor jou. 

massage of coaching sessie € 75,-

Reiki behandeling € 65,-

@ home sessie

Blijf je liever in je eigen huis? Dan kom ik naar je toe en kijken we samen wat jij nodig hebt om je vrijer te voelen en  je authentieke zelf te kunnen zijn. 

massage of coaching sessie € 99,-

Reiki behandeling € 89,-

* bovenstaande prijzen zijn incl. reiskosten in een straal van 25 km. vanaf Bosschenhoofd. Woon je verder weg? Dan bekijk ik graag samen de mogelijkheden.Ervaringen van andere mama's


Wil je annuleren? : Is je bevalling begonnen? Dan mag je uiteraard kosteloos afbellen. Wil je om een andere reden annuleren? Dan heel graag tijdig afbellen (24 uur van te voren) anders ben ik helaas genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

MamaKRACHT
Holistisch therapeut - zwangerschapscursus
Michelle Heijdelberger

 

POSTADRES: 

Pastoor van Breugelstraat 146

4744 AG Bosschenhoofd 

CONTACT 

info@mamakracht-doula.nl

06-33742950